båt utflykt

 

mat

Matan på vårt hotell var det godaste på väldigt länge. Har säkert gått upp flea kilo haha. Frukosten imorse här hemma bestod av en skål yoghurt, lite skillnad mot vad jag åt i går till frukost. Pannkakor, melon, parmaskinka, choklad, munk, cola osv. Fortfarande väldigt hungrig men men.

Outfit

Mycket gulligt hår, haha men hann inte kolla i speglen...

on the beach

 
 
 
 
 

Dad

 

Första dagen

Har aldrig någonsin vaknat så här tidigt på en helg, 8! Haha men nu ska vi strax gå och äta fukost, sedan väntar en till dag vid stranden. Allt är jätte bra här förutom att vi har råkat boka fel så just nu bor vi i några lägenheter 10 min från hotellet där vi egentligen skulle bo där vi äter osv. Det blev en väldig besvikelse när vi kom igår för det är inte alls så fint som det skulle vara desutom. Men vi har klagat så vi ska nog få förflytta oss på måndag/tisdag. Men annars är det jätte fint här, alla är typ svenskar vilket är tråkigt. Största turisterna. 

→ Mallorca

Godmorgon, nu drar vi :)) 
 

iOS 7

Nu har jag precis packat det mest inför Mallorca. Idag har varit den segaste dagen helt seriöst. Det började med art jag uppdaterade ipaden, ni som inte har gjort det gör det inte! Alla mina dokument, bilder, appar osv försvann. Blev så fruktansvärt jävla arg så kastade mobilen allt vad jag kunde i väggen, så nu har även den förstörts. Ska blir väldigt skönt att åka i väg imorgon och bara släppa allt. Nu har jag suttit hela eftermiddagen med att skriva om mitt so-arbete som ska vara klart idag. Fml


Börja om?


Funderar starkt på att börja blogga igen. Känns ju så tråkigt när kameran bara ligger och dammar. Så hoppas jag får tillbaka lite läsare bara ;) Håll koll så uppdaterar jag snart!
Puss

RSS 2.0