Längtar


Ledig

 Studiedag idag, hur najs? 
Imorse när jag vaknade hade jag jätte låg kroppstemperatur, runt 35 grader och när jag inte har feber brukar den ligga på 37.0. Det kändes verkligen skit konstigt i hela kroppen men nu har den stigit till normaltemperatur som  tur är. Om man har låg temperatur kan det skada inre organen så blev nästa lite orolig, lol. 
Denna lediga dag ska spenderas hos Ellen, skulle egentligen träffa Matilda men hon har ingen mobil så jag får inte tag på henne, hahha. Senare kväll är det konfa. 
bejb
Vilket najs peddosmile jag gör.
 
 
 

mer mat

Oj min blogg börjar förvandlas till en matblogg, hahah mat överallt. Men jag tycker det är väldigt kul att lägga upp mat fint och sedan fota maten, lol. 
 

Food


Dagens

 


Badminton

Har tävlat hela helgen så har inte kunnat blogga. Jag och Lovisa vann dubbeln, finalen på WO (walkover) lite segt så var i hallen jätte länge och väntade på matchen som aldrig blev av. Men resten av denna dagen har varit sämst pga många anledningar. Men dock har jag haft en skit roligt helg. Kom hem från Boråshallen runt 10 igår så skyndade mig iväg till Nanos tjejmiddag, som var jätte trevlig även fast jag bara var där någon timme.

Knarkat dessa juicer i helgen, endast 10kr/st i hallen.
Puss


NY

Myser i min nya tröja från kålle & ada som jag köpte idag. Mötte upp mamma på jobbet sedan gik vi runt på stan, mysigt. Vi hann inte gå så länge för jag behövde skynda mig hem till handbollsmatchen, Mitt gamla handbollslag behövde en målvakt så jag fick hoppa in idag, hahha det gick helt okej för att inte ha spelat på 3 år men det var riktigt nervöst i början ;) Imorgon ska jag upp 7 för ska tävla i borås imorgon, så ska snart lägga mig.

Pannkakor

Just käkat nu ska jag byta om och sedan ner till badmintonen :) 

xD



 
 

:)

 
pappa ville vara med också hahah posarn. XD
As äcklig mat i bamba idag så gör en god vitlöksbaguet till mig själv. Kom hem för ca en halv timma sen och om en mindre än en timme börjar träningen. Måste hinna äta och plugga, tänkte sova lite men det hinner jag icke. 
ttyl 

Sjukt snyggt

Raglady, fiorucci, Fanny Micel & Melrose 👌


hungrig som aldrig förr

Hemma från skolan och precis satt på mig myskläder, det man längtar efter när man kommer hem, hahahh
Senare ikväll ska jag till badmintonen men nu väntar en stor fet lasagne i ugnen så ha d :)
Just det pappa har med sig min kamera någonstans men han kommer hem ikväll så imorgon blir det nya bilder osv. 
 

fuck sunday

 
 
 
 

sorry sorry

Förlåt för kassaste uppdateringen men det kommer bli bättre nu när skolan börjar igen.
puss

Najs


Fototävling

Med i kompletts fototävlling med den första bilden. Temat var "vi älskar prylar" 

heeey

 

LOL

Asså du måste böja dina knän när du åker, haha ;) och händerna ska vara framför kroppen inte vid sidan. Ba så du vet, kraaam
 
Haha asså jag har åkt skidor varje år sedan jag var 2 år, så jag vet faktiskt hur man åker. Och ja man ska böja på knäna och ha händrna framför kroppen, det var en grön backe + att jag inte tror att du ser hur jag åker på en bild som jag har screen shotat från en film.
Ska åka skidor idag också, så kan la kanske fixa en film när jag åker ;)
:)
 

Bästa dagen!


Godnatt


snart sova

Packar massa inför imorgon, köpte en as ball jacka, nya skidglasögon & en ny hjälm. Ska bara göra lite pancakes till imorgon och sedan sova. Ska upp 6.00 imorgon, tagga tagga. 
godnatt

Ursäkta mig, för jag vara med

Haha den här bilden är så hilma rolig!
Alla är iväg och åker skidor nu, bomat med bilder på instagram. Jag, Ellen, Sarah, Choffe och kanske Anna ska till Ulricehamn imorgon alla fall. Gud vad kul det kommer bli, backarna kommer säkert vara helt proppfulla men ajaj. Ska alla fall köpa lite nya skidgjrejer idag som ny jacka osv. 
 

close

 

Dagens fail, hahhaha


Till gymmet


Just detta ska jag inskaffa mig i London

 
Hoppas jag hittar detta bara. Ganska säker på att de glittriga conversen kommer vara svåra att hitta.
 

havet

Pappsen pratar i telefon som vanligt :P 
Efter skolan åkte jag och my dad ner till havet och fotade lite, fett mysigt. 
Såg massa svanar, så fina.
Det var minneskortet det var fel på men nu går det att ladda över bilder igen :)
 
 

Arg idag

Någon as konsigt har hänt med min kamera eller våra datorer. Har testat på både min macbook och imacen att ladda över bilder från kameran och det dampar skit mycket! Blir så arg, det har varit så med den lilla datorn ända sen jag köpte nytt objektiv så börjar nästan undra om det har något med det att göra? Jaja bett pappa nu att kolla upp vad det är. Så tog massa naj bilder på min & Elsas mat men nu går det ju inte att ladda över... 
Ska alla fall iväg till bamintonen snart så jag blir gladare, lol 
 
 
Hej Linnea! 
Jag har läst din blogg nästan varje dag i typ 7 månader :) Älskar den värkligen! Ville bara fråga om var du köpt ditt nya ojektiv? ( det som du köpte efter att det andra gick sönder) 

Kram, Line <3
 
Åhh nu blev jag på mycket bättre humör, tack :) 
Jag skulle egntligen köpa objektivet på Scandinavian photo men orkade inte vänta så köpte det på media markt :)
Kram 

Grattis baby

Grattis bästis, hoppas du har haft en bra dag, love you ❤


Tisdags plugg

Spanska provet gick ej bra idag, hann inte göra klart det för den delen heller. Kom just hem från fotbollen, var nere i badmintonhallen och fixade lite grejer med kläder osv. Nu sätter pluggandet igång, 6 läxor denna veckan + spanska provet. Verkar inte som man ska få någon fri tid. Hahha vad sur jag är men orkar inte att först är man i skolan och jobbar sen ska man bombas med läxor också, vad är grejen med det liksom??


liten gamer

 

 
Kommer förmodligen gå till skolan igen imorgon, har ett jävla spanska prov som jag inte orkat plugga till, bara bläddrat igenom boken. Orkar inte bry mig om detta provet, det får gå som det går. 
Suttit och nördat "hungry sharks" på iPaden hela dagen så har låst upp tiger hajen nu, så stolt. Ladda ner det, as kul! 
Haha har alltid varit en liten gamer, kommer ihåg i 4:an när jag satt och spelade WOW hela dagarna. Nu efter några års uppehåll har det gått över till COD och ett ps3 står högst på önskelistan nu. XD

Lunch

Eftersom jag lägger ut så mycket bilder på vad jag äter skaffar jag en ny katigori, mat :) 

Najs frukost

Vaknade imorse och mådde skit illa. Når bra nu som tur är för trodde jag hade fått magsjuka, lol :P


Oskönt med måndag imorgon

Segaste dagen idag. Ont i ryggen, trött och ont i huvudet. Behövde skippa fotbollen idag för att vila foten en extra dag. Hoppas jag kan träna badminton imorgon alla fall. Verkligen tagg på badmintonen igen. Det går upp och ner hela tiden. Nu på senaste har det varit att jag gärna hoppar över träningar osv. Men nu har jag börjat träna mer och ska börja tävla mer osv. Har spelat i 10 år nu så det är inte konstigt om jag tröttnar ibland :P


nytt


just nu:

filmen kommer upp imorgon (idag) om det fungerar hahhhhaa

släktkalas

hahaha så söt!

 

fredags gott

Nyss gjort skit goda American pancakes och ska strax gå ner till träningen. Kan inte träna med min fot på ett tag så ska ner och möta Ellen som jag sedan åker med hem. Emma ska nog följa också :)

bloggtips

Följ min fina vän Alvas blogg, om hennes liv i BRASILIEN. Hon flyttade dit för ungefär 2 veckor sedan. Miss you la rata xD http://www.nattstad.se/alvahowing

RSS 2.0