En gosig bild

Idag ska jag åka upp till landet igen, ska bli mysigt att träffa mina kusiner igen. 
 

Real Madrid vs Paris Saint-Germain

 
Dessa bilder får duga. Skulle egentligen haft med kameran med objektivet och allt men man får inte ha med sig det av någon konstig anledning. Riktigt segt, för hade fått grymma bilder :(
Att se både Rolando och Zlatan på samma gång igår var sjukt. Bästa kvällen på väldigt länge. Lite tråkigt att det bara var en tränings match så spelarna var ganska sega. Matchen slutade 1-0 till real!

New


Aldrig varit svettigare!


En helg på landet

 
 Äntligen har jag internet. Denna var den ända bilden som kunde laddas upp haha. Men har spenderat hela helgen på landet med Ellen och Kajsa. Vet inte när jag kommer hem men får uppdatera bättre när jag har internet. 
puss

Go vinst idag

mitt nickmål:
 

Gothia cup


Onsala

 
 

Tatto

När vi var i Italien gjorde nästan alla hennatatugeringar.. Jag gjorde ett hjärta på foten och skrev dad på handleden. Ingen kunde gissa rätt vad det stog haha. Men mina har hållit sig väldigt bra jämfört med hur det har hållit sig på mina kompisar.


idag

 

sun

 
 
 
 
 
 
 

Stek

Gott o se, ramlade med cykeln för andra gången hemma hos Elvis och spräckte hela telefonen. Inte min dag idag.


2:a i Italy cup

 
 

Banana boat in Rimini

Så sjukt roligt, ramlade av 4 gånger :P

Börjar igen

Haft ett litet uppehåll som ni kanske märkt. Kompisarna tjatar varför jag inte bloggar. Det är tråkigt eftersom ingen läser den längre men det kan jag förstå för min knasiga uppdatering. Men jag ska börja blogga igen men ska ej bry mig om hur många som läser.

Igår var jag, nano, Elvis & Emma ute på Havet. Sedan träffade vi upp massa fler och så spenderades hela dagen på sjöholmarna. På kvällen gick vi ner till havet och bara myste. Sedan till axel.
Helt perfekt sommardag, just nu älskar jag svensk Sommar!


Italien

Har varit i Italien en vecka med fotbollen, det skulle kommit upp ett inlägg men aja. Det har varit så himla najs. Vi spelade italy cup i rimini och kom 2:an så det var riktigt bra.
Åhh saknar allt redan och har bara stor hemma en timma.


RSS 2.0