Puss Justin


Idag

Idag har inte varit den roligaste dagen i mitt liv. Haha vi åkte bara runt och kollade på massa saker idag, största turisterna :P Men vi var alla fall på madame tussauds idag vilket var kul. Fick träffa min bejb, justin <3
Imorgon blir det shoppingdag. Vi bor jätte nära alla najs affärer :))))
Hörs imorgon!

Ihhhhhh

Hejdå!!! :)


BABES


Börja läs bloggen på Söndag!!!!!!!!! :)


så här ligger det till

Saknar verkligen att blogga, har aldrig haft sånt här "långt" uppehåll. Men det känns ändå skönt på något sätt. Använde i princip min kamera varje dag förut och nu på senaste, ingenting. Älskar verkligen att fotografera men det känns så tråkigt att inte visa bilderna någonstans. Dessutom har jag en fin datorn som inte heller har används. Kommer därför börja blogga igen med mer kamerabilder, en fotoblogg som jag ville ha från början helt enkelt. Ska sattsa på att skriva ungefär 2 inlägg per dag eller fler. Ska åka till London om ungeär en vecka så då börjar jag blogga igen. Jag älskar själv att läsa bloggar när personen är utomlands så då tänker jag börja igen när vi åker. Men jag hoppas verkligen det blir mer kommentarer och mer läsare, man får sån blogglust då :) 
puss
 

Lägger ner ett tag


I´m a alien lolweekend

 
Största deg helgen den här helgen. Inte gjort någonting känns det som. Spelade cup igår och vi kom 2:a, och jag som målvakt. Var så trött igårkväll så somnade med matchkläderna på sängen, fräscht hahah. Har alla fall haft ett jätte bra lov i Hafjell. Lärde mig till och med att åka snowboard, blåmärken på hela knäna haha ;) 

Söndag

Sista lovdagen idag och jag börjar nästan gråta


Hemma nu


Just nu

Hahah första gången på snowboard


Dag 3

Film från idag


Dag 2


 

RSS 2.0