På väg till hafjell

Är i Norge nu men bloggar när jag har kommit fram om det är wifi :)


Fredag


Egg & milk


Mys med pappi


Springa

Gud så skönt sprang ner till havet och tillbaka, eller en ganska stor omväg men så otroligt vackert! Tack mina tränare för ni har haft konditionsträningar med oss! Blev jättepigg nu så ska cykla ner till affären och köpa frukt 😍 Nyttiga dagen idag det vet ni


sjukt snygg!!


Påsklov

Ny profilbild om någon ville anteckna :P
Vet inte hur många timmar jag har lagt ner på musiken nu. Kan ändå inte allt till 100. Men ska fortsätta en stund till, sen får det gå som det går. Sista dagen i skolan sen är det påsklov, så skönt! Jag ska åka skidor i Norge hela lover så det blir najs :)

Friends

puss puss

svar ✌

vars har du köpt tröjan?? as snygg!! :)
Har köpt tröjan på Rebell med den finns på fiorucci också tror jag om den inte är slut? Tack visst är den :) 
 
 
 
 

hihi lol


Lunch

jag och Emma köpte med en Cecarsallad efter skolan så nu har jag ätit och ska ner till fotbollen. Temadag i skolan så inga lektioner, gott gott. imorgon ska jag och Lollo redigera en film så det blir inga lektionen då heller :)

PluggtimeLOL

LOL

groda

Det blir nog bara jag och Ellen på konfalägret Hahahah men typ allvarligt. Nu hade jag tänkt att baka kladdkakemuffins till mig och Stray på vägen dit, sådan ängel jag är!

läger

Kom precis hem från badmintonen nu, vart där nere i nästan 3 timmar. Först 2 timmar badminton sedan satt vi och snackade lite. Nu måste jag alla fall göra klart en SO uppgift. Taggar fredag imorgon och kofaläger, vill verkligen inte men måste...
 
 
 

Dagens


 

Hemkunskap


SUMMER

 
big eyes

Suttit och skrivit klart hela min idrottsuppgift nu. Har massa andra saker också men hinner inte mer idag. Till er som inte går i åttan ännu: NJUT!
Nu måste jag duscha, tjingeling pusss

Gym

På väg hem från gymmet nu, var där en snabbis efter skolan. Nu är jag på väg till mina kusiner för ska passa dem. Hinner inte fotbollsträningen idag men men.


Vad vill ni läsa om?

Jag tänkte fråga vad ni vill att jag ska blogga om. En anledning till varför jag har bloggat så dåligt på sistonde är just att jag inte vet vad jag ska blogga om. Kläder, foto, videoinlägg, vardagsbilder, mat, ja vad vill ni läsa om? Kommentera gärna vad ni vill läsa om så får jag lite inspiration! :)

Ska börja uppdatera som vanligt imorgon!

 

Kläder

Hängt fram vårkläderna och städat min garderob. Så skönt!


J A G

- jag hatar verkligen läxor. Tycker inte att det är okej att man ska ha ångest över att man inte ens hinner göra alla läxor. Man får ju ingen fritid!

- jag är en väldigt pratglad person. Har alltid haft det som problem på mina utvecklingsamtal att jag pratar för mycket. Det går inte att jobba bort, har så mycket att säga haha. Nej men när jag var liten var jag ett busfrö i skolan ;)

- jag har en sak som jag tänker på hela tiden som jag inte har berättat för någon.

- Varje gång jag träffar en ny person tror jag alltid att den tänker att jag är tjock. Asså vet verkligen inte varför jag tror det, hahahah.

- jag blev påkörd när jag var liten, jag var bara 2 år. Jag fick ligga på sjukhus och röntka hela kroppen. Som tur var fick jag inga allvarliga skador.

- det har brunnit i vårt hus 2 gånger, en gång när jag inte var född. Är alltid jätte rädd att något ska börja brinna väldigt lätt efter det.

- jag älskar barn, är ofta och leker/passar mina småkusiner.

- jag har spelat badminton i 10 år, började när jag var 4.


Mars. 11, 2013


 Räknade ut idag att det var 11 veckor sedan nyår. Helt sjukt, tänk hur fort det har gått. Sommarlovet är oftast bara 10 veckor. Ska ta vara på varje dag nu, haha lol.
 

livet leker


Dagens

Så härligt med vår!
Frusit ihjäl hela dagen pga min "tjocka" jacka XD


Snart helg igen

Godnatt friendos. Imorgon är det konfa och jag ska försöka åka iväg någonstans och fixa lite grejer också, kommer förmodligen inte hinna det men då får det bli på fredag istället.

3 från helgen!


go mellis

 

Värt att önska sig i konfirmationspresent?

 
helgen

Får se när jag orkar blogga igen. Men har inget att göra nu så tänkte passa på, lol. Tävlade hela dagen igår sedan var jag på tjejmiddag hos Emma, efter middagen och så kom det jätte många och vi hade as kul. Idag ska jag bara chilla tror jag, har gått upp jättetidigt hela helgen :(
 

Paus

Känner inte för att blogga på ett tag. Det känns inte som någon läser den längre. Dessutom kommer jag igår hur kul det var att blogga när jag fick kommentarer i varje inlägg, man fick verkligen bloggsug. Men jag kommer tillbaka när jag känner för det, om en vecka eller så.
Puss

Btw färgade & klippte håret idag, är verkligen bondin nu, lol.
Mycket ljusare i verkligheten


RSS 2.0