Smidigt har jag hört

Åh trampade snett på träningen, kunde inte spela mer, kan knappt gå.. Så kom just hem från hallen.


just nu

gatt gatt 

Onsdag

Usch vad mycket plugg jag har. Imorgon är allt över som tur är. Skulle egentligen på handbollsträning idag men var utelåst så hann inte haha.


svar ✌

Gud vad fina bilder du tar! Väldigt imponerad...ahha! nemen är det där objektivet bra? Tänkte skaffa ett sånt själv, fast ja, till Nikon! Men är det bra?
 
Tack vad glad jag blir :) Jag måste säga att mitt nya canon 50mm objektiv är jätte bra, prisvärt verkligen! Bilderna kan bli lite gula ibland om du tar utan blixt när det börjar bli mörk. Men det får man räkna med när objektivet bara kostar 100kr. Det bästa med det är ju att det är ett väldigt ljusstark, 1.8 objektiv så bilderna blir väldigt suddiga i bakgrunden vilket är sjukt najs. 


cosy

 

Åh vad jag älskar att ta på mig mjukiskläder när man kommer hem. Ska nu äta och sedan ner till fotbollen, kommer troligen ha ny tränare idag också, hoppas inte på fys bara hahaah

Caffét

😍✌


Lolz

Wioo ska stå i caffet hela dagen imorgon, gott gott.
Kan då passa på att plugga till historia provet och musikläxförhöret på torsdag.
Godnatt


Mellis

 

äntligen


Gott o se


Tillbaka i Helgen

Kan inte ta mycket kort nu eftersom mitt objektiv är sönder och känner inte för att använda det stora objektivet för man måste stå typ 10 meter ifrån det man ska ta kort på så det blir as krångligt. Men jag och pappa ska åka och kolla på ett nytt objektiv på fredag eller i helgen. Så kommer tillbaka då
Ha de XD


Dream


tandstänlling

ska få räls!!!! :)

kommentarer gör mig glaaaad

Tack för alla fina kommentarer! 
Fick en kommentar om hur jag fotade vattendroppar, speciellt hur jag fotade med en CD-skiva som botten. Jag gjorde en video för ca 2 år sedan om vattendroppar, väldigt ammatörig, hahha. Nej men bilderna är som jag visar upp i den är inte direkt så bra. Men hade tänkt att göra en ny sådan film med lite finare bilder osv. Har faktiskt nästan 8000 visningar på min film så det är riktigt bra :) 
 
 

curly idag


Taggar tandläkaren imorgon, hoppas på tandställning! 
 

 

objektiv

Sitter och kollar på lite nya objektiv. Min standrad objektiv trillade i marken och gick sönder så känner att jag måste ha ett nytt så fort som möjligt. Det första är ett Macroobjektiv som verkar väldigt bra. Sedan det andra är det mest populära objektivet bland Canon kameror och det är ett vanligt objektiv. Det verkar väldigt bra och det objektivet är jättebiligt, eller kanske inte jättebiligt men det kostar ca 1000:-, väldigt bra pris för ett objektiv!
 

söndag, DM

Förlorade kvartsfinalen i futsal (inomhusfotboll) DM. Vi spelade bra men resultatet blev inte rättvist! 
Ska bara sitta hemma och plugga idag, hehe so nice... 
 
 

vattendroppar

Det som jag älskar mest att fota är helt klart vatten. Bilderna & dropparna blir olika varje gång och du får nästan bara en bra bild av det 100 som du tar. 

Följ mig på instagram

 
följ gärna mig på instagram uppdaterar mycket där med mest vardagsbilder :) 
 
Som ni kanske ser är designen klar, ny header osv. Det blev inte så stor skillnad mot min gamla blogg men gillar grunden på designen. 
 

vinterland

bästa!

Ny start

 
Funderat på det här jätte länge men nu har jag äntligen bestämmt mig för att göra en fotoblogg. Har bloggat i 3,5 år på min andra blogg. Har ett väldigt stor intresse för fotografering så nu tyckte jag det var dags att lägga mycket mer fokos på fotograferandet. Den här bloggen kommer att handla om foto, design, fototips, redigeringstips osv. 

RSS 2.0